Kom vakantiewerk doen in de zorg!

Bijverdienen én echt iets betekenen voor een ander?

Kom vakantiewerk doen bij Beweging 3.0!

De zomer staat voor de deur. Tijd om te relaxen in de achtertuin, festivals te bezoeken met vrienden, een mooie reis te maken… Maar misschien wil je met leuk vakantiewerk ook nog wat spaargeld verdienen?

Zoek jij een zinvolle vakantiebaan waarin je echt iets voor een ander kunt betekenen? Beweging 3.0 ontvangt je met open armen! Als verpleegkundige, verzorgende IG, servicemedewerker of zorgassistent kun je direct aan de slag in onze verpleeghuizen, woonzorgcentra en wijkteams. Hoe dat is? Vakantiekracht Esmee Schouten vertelt hiernaast over haar ervaringen.

Mogelijkheden voor iedereen

Bij Beweging 3.0 vind je allerlei soorten zomervacatures. Of je nu wel of geen ervaring hebt in de zorg: als jij voor mensen klaar wilt staan, dan kun je bij ons aan de slag.

  • Studeer je hbo-Verpleegkunde? Bekijk de mogelijkheden voor jou.
  • Volg je een opleiding tot Verzorgende IG? Klik dan hier. Op ieder mbo- niveau zijn er plekken beschikbaar.
  • Spreekt de zorg je aan, maar heb je een andere opleiding? Misschien is een functie als servicemedewerker, schoonmaker of cateringmedewerker iets voor jou! Meer weten? Volg deze link.

Vacatureoverzicht

Wil je alle vakantievacatures bekijken? Via de blauwe button hieronder ga je naar het overzicht. Klik vervolgens in de linkerkolom het filter Vakantiewerk aan.

Overzicht vakantiewerk
Zomerbaan ouderenzorg

Verpleegkundige niveau 4

Vakantiebaan

Helpende Zorg en Welzijn

vakantiebaan

Lees hier het verhaal van vakantiekrachten Floor en Laura

Esmee deed vakantiewerk in de zorg.
Lees hier haar verhaal