Werken bij Beweging 3.0

Bekijk de vacatures

Wil jij ervoor gaan bij Beweging 3.0?

Bij Beweging 3.0 geven we dag en nacht persoonsgerichte zorg aan cliënten en bewoners. Hun wensen en manier van leven staan daarbij centraal. Iedereen is anders, dus het is belangrijk de zorg en activiteiten daarop aan te passen. Daarin kun jij een bepalende factor zijn. De verschillende behoeften en achtergronden vragen niet alleen om jouw deskundigheid en goede zorg. Ook jouw inlevingsvermogen, inzet en creativiteit zijn daarbij belangrijk. Beweging 3.0 geeft je alle ruimte om samen een antwoord te vinden op de vragen die bewoners en cliënten hebben.

Wil jij daar samen met ons voor gaan? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren of nader kennis te maken met onze recruiters. Staat jouw droombaan er op dit moment niet tussen? Stuur ons dan een open sollicitatie of neem rechtstreeks contact op.

Veel mogelijkheden bij Beweging 3.0

Of je nu als zorgprofessional klaar bent met je opleiding, een andere baan zoekt of als zij-instromer wilt starten in de zorg? Bij Beweging 3.0 ben je van harte welkom.

 • Sta je aan het begin van je opleiding? Oriënteer je dan op verschillende leer-werktrajecten die bij ons mogelijk zijn. En ondertussen kun je ook kijken voor een leuke bijbaan.
 • Ben je verpleegkundige en is je BIG-registratie verlopen? Ook dan nodigen we je uit om te solliciteren. Het opnieuw behalen van je BIG-registratie wordt door Beweging 3.0 bekostigd.
 • Wil je graag werken in de zorg en zelf je uren indelen? Dan kun je ook als medewerker in de flexibele schil aan de slag.

‘Of je nu als zorgprofessional klaar bent met je opleiding, een andere baan zoekt of als zij-instromer wilt starten in de zorg? Bij Beweging 3.0 ben je van harte welkom.’

Verder ontwikkelen en opleiden

Kies je voor werken bij Beweging 3.0, dan kies je voor werken bij de grootste zorgorganisatie in de regio. Bewoners en cliënten bij ons hebben diverse achtergronden en zorgbehoeften; mensen met dementie, niet aangeboren hersenletsel, chronisch zieken en revaliderende mensen. Wij bieden zorg in onze woonzorgcentra, verpleeghuizen en bij mensen thuis. Dit maakt het mogelijk om je te specialiseren en zowel bij mensen thuis als op onze zorglocaties te werken. Heb je daar een opleiding bij nodig? Dan kun je je op onze eigen academie verder ontwikkelen.

Bekijk onze vacatures!
Laat ons weten naar welke functie jij op zoek bent.

Solliciteren bij Beweging 3.0

Zie je een interessante vacature? Onderaan de vacature vind je een knop ‘solliciteer nu’. Op deze manier kom je bij het sollicitatieformulier voor de betreffende functie waar je je motivatiebrief en CV kunt uploaden. Ben je zorgprofessional? Dan is een CV voldoende. Is je sollicitatie compleet en verzonden? Dan ontvang je daarna automatisch een ontvangstbevestiging per mail. Twijfel je of alles in goede orde is ontvangen? Zoek dan contact met recruitment. Recruitment bekijkt jouw CV en eventuele brief zorgvuldig. Als we nog vragen hebben, nemen we telefonisch contact met je op. Daarna sturen we jouw gegevens door naar de manager van het team waar je mogelijk komt te werken. Wij streven ernaar je binnen een week na de sluitingsdatum te informeren over je sollicitatie en de eventuele vervolgprocedure.

‘Kies je voor werken bij Beweging 3.0, dan kies je voor werken bij de grootste zorgorganisatie in de regio.’

Bekijk de vacatures

Gesprekken en een dagje meedraaien

Wanneer jouw profiel ‘matcht’ met de vacature, nodigen we je uit  voor een eerste gesprek met de manager en eventuele teamleden. Mogelijk volgen er meer gesprekken. Afhankelijk van de functie, plannen we  na een positief gesprek een dagdeel om op de werkvloer mee te lopen. Dan kun je zelf ervaren en bepalen of je nieuwe werkplek je aanspreekt en zo kunnen wij bekijken of jij onze nieuwe collega kunt worden. We informeren je telefonisch  over de uitslag. Als we allebei nog steeds enthousiast zijn ontvang je een uitnodiging voor een arbeidsvoorwaardengesprek.

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), integriteitscheck en referenties

Wanneer je in dienst komt bij Beweging 3.0, kunnen referenties worden nagevraagd gecheckt bij voorgaande werkgevers en wordt een Verklaring Omtrent Gedrag gevraagd (dit geldt ook voor stagiaires en vrijwilligers). Deze verklaring moet je vóór jouw eerste werkdag inleveren. De kosten hiervoor kun je uiteraard bij ons declareren. Daarnaast maakt een integriteitscheck via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het register van de Inspectie voor de Gezondheidszorg onderdeel uit van de procedure.

‘Tijdens het introductie programma heten we je welkom binnen onze organisatie om je een indruk te geven van wat we allemaal doen.’

Je eerste periode

Als je aan de slag gaat bij ons is het in het begin vaak even wennen; nieuwe bewoners, cliënten en collega’s, andere werkwijzen en een locatie waar je nog de weg moet leren kennen. Tijdens het introductie programma heten we  je welkom binnen onze organisatie om je een indruk te geven van wat we allemaal doen. Doel daarvan is dat je je zo snel mogelijk thuis voelt en je zelfstandig je werk kunt doen. Een belangrijk onderdeel is de introductiebijeenkomst. Op deze dag leer je waar Beweging 3.0 voor staat en wat we van jou verwachten. We werken ook met een buddy-systeem. Elke nieuwe collega krijgt een maatje om je wegwijs te maken in onze organisatie.

CAO en arbeidsvoorwaarden

Onze arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de Collectieve Arbeidsovereenkomst voor de Verpleeg-, Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg 2018 – 2019. Daarnaast is voor een kleine groep medewerkers de CAO Welzijn van toepassing.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Als secundaire arbeidsvoorwaarden biedt Beweging 3.0 het volgende:

 • Jaarlijks 8,00% vakantiegeld
 • 7,4% eindejaarsuitkering in november
 • Aantrekkelijke collectieve kortingen bij aangewezen zorgverzekeraars
 • Kortingsafspraken voor verzekeringsproducten en financiële diensten
 • Een prima pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Een standaardvergoeding voor reiskosten voor woon-werkverkeer conform de cao
 • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden via onze eigen academie
 • Lidmaatschap van een van onze personeelsverengingen
 • Gratis lidmaatschap van Leef3.nu waarbij je kunt profiteren van leuke aanbiedingen

Benieuwd naar wat jouw netto salaris gaat worden? Bereken hier je persoonlijke netto salaris en kies als branche ‘verpleeg, verzorging, thuiszorg’.

Leren in de praktijk bij Beweging 3.0?

Wil je straks gaan werken in de zorg? Dan kun je bij Beweging 3.0 in de praktijk worden opgeleid tot bijvoorbeeld verzorgende of verpleegkundige, zodat je straks meteen aan de slag kunt. Wil je direct komen werken bij Beweging 3.0, dan is de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL), misschien wel iets voor jou. Je ontvangt dan een leer- en arbeidsovereenkomst terwijl je in de dagelijkse werkpraktijk het beroep leert. Nog geen vooropleiding en wil je het vak wel in de praktijk leren? Verdiep je dan eens in ons Leerhuis. Tijdens dit traject ga je bij verschillende zorglocaties ervaren hoe het werken in de zorg eraan toe gaat. Volg je de Beroepsopleidende leerweg (BOL) voor Helpende, Verzorgende IG, MBO Verpleegkundige of Maatschappelijke Zorg? Of een opleiding HBO-V of paramedisch beroep? Dan kun je bij Beweging 3.0 stage lopen om je beroep in de praktijk te leren.

Leren in de praktijk

Contact

Staat jouw specifieke vacature er niet bij, heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met recruitment via 033 – 46 92 530 of mail ons: werkenbij@beweging3.nl.

Onze recruiters zijn ook direct te bereiken:

Senta Peters (recruiter),  06 – 43 28 04 21
Lieveke Meiling (recruiter), 06 – 42 53 20 45

Wij maken graag kennis met jou!

Evenementen

18 jan

ROC Open dag

18 januari 10:00-14:00

Maatweg 3, Amersfoort

19 feb

ROC Open dag

19 februari 18:00-21:00

Maatweg 3, Amersfoort

24 mrt

ROC Open dag

24 maart 18:00-21:00

Maatweg 3, Amersfoort