Wat doen we voor u

Wat doen we voor u

Beweging 3.0 is actief op het gebied van zorg, wonen en welzijn in de regio Eemland (Amersfoort, Baarn, Bunschoten-Spakenburg, Eemnes, Hoevelaken, Leusden, Nijkerk, Soest, Woudenberg).

Tijdelijk verblijf op een zorglocatie

Kunt u tijdelijk niet thuis wonen? In verband met een medische noodzaak of omdat uw mantelzorger(s) even niet beschikbaar zijn? Dan biedt Beweging 3.0 tijdelijke vormen van verblijf aan. Na een indicatie en afhankelijk van de zorgbehoefte bent u welkom op één van onze zorglocaties. Daar ontvangt u tijdelijk de zorg, en eventueel, behandeling die nodig is.

Lees meer

Verpleging en verzorging bij u thuis

Heeft u professionele zorg nodig? De (wijk)verpleegkundigen van Beweging 3.0 geven u de verzorging, verpleging of begeleiding die u nodig heeft. Thuis in uw eigen omgeving.

Lees meer

Wonen op een zorglocatie

Kunt u niet meer zelfstandig wonen? Dan bieden wij u een thuis in één van onze verpleeghuizen of woonzorgcentra.

Wonen op een zorglocatie

Behandeling en begeleiding

Als u ouder wordt heeft u mogelijk een complexe zorgvraag doordat u last heeft van verschillende lichamelijke en/of geestelijke beperkingen. Het behandelteam van Beweging 3.0 biedt u deskundige zorg als u door een combinatie van ouderdom en ziekte extra behandeling en begeleiding nodig heeft.

Lees meer