Gezellige wandelaars gezocht

Maandag 21 januari 2019 - We zoeken vrijwilligers die met onze bewoners willen wandelen op maandagmiddag!

Wat ga je doen?

Van maart tot en met oktober gaat een enthousiaste groep vrijwilligers iedere twee weken op maandagmiddag wandelen met de bewoners. Zij kunnen versterking gebruiken! Lekker naar buiten en daarna met z’n allen een kopje koffie of thee of een sapje drinken. Iets lekkers voor de trek na het wandelen wordt natuurlijk niet vergeten.

Wie ben jij?

Je bent ondernemend, geduldig, opgewekt en zorgzaam en weet waar je eigen grenzen liggen. Daarnaast ben je sociaal, vind je het leuk om een praatje te maken en heb je er zin in om de bewoners een mooie middag te bezorgen.

Goede beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste.

Wat bieden we?

Inwerkperiode en begeleiding
Interessante workshops voor je ontwikkeling als vrijwilliger
Overleg met collega-vrijwilligers
Eenmaal per jaar een feestelijke bijeenkomst en een kerstattentie
Verzekering tijdens de werkzaamheden

Wie zijn wij?

In ‘t Hamersveld wonen 72 bewoners zelfstandig in een appartement, zij hebben in meerdere of mindere mate dagelijks verzorging en verpleging nodig. Wij besteden veel aandacht aan het welbevinden van de bewoners en hebben daarom een gevarieerd en uitgebreid activiteitenprogramma opgezet, op het gebied van ontspanning, ontmoeting, ondersteuning en educatie. Individueel, in kleine groepen of grootschaliger. De inzet van onze vrijwilligers is daarbij onmisbaar. Zij helpen bij de activiteiten, bieden een luisterend oor en kunnen voor bewoners de schakel zijn naar de wereld buiten ’t Hamersveld.

Heb je belangstelling?

Meld je dan aan bij Ilona de Bruijne, Coördinator Welzijn en Vrijwilligerswerk 't Hamersveld.
Tel. 033-4692862/4692823
e-mail: Ilona.deBruijne@beweging3.nl