Gezellige wandelaars gezocht

Dinsdag 22 januari 2019 - We zoeken vrijwilligers die met onze bewoners willen wandelen op dinsdagochtend!

Wat ga je doen?

Iedere dinsdagmorgen is het wandel-ochtend in ’t Hamersveld. De natuur in of even naar de markt, en daarna gezellig met z’n allen een kop koffie drinken. De meeste bewoners gaan mee in een rolstoel.

Wie ben jij?

Je bent geduldig, opgewekt, zorgzaam en ondernemend. Je weet waar je eigen grenzen liggen en handelt hiernaar als het nodig is. Daarnaast ben je sociaal, vind je het leuk om een praatje te maken en heb je er zin in om de bewoners een mooie ochtend te bezorgen.

Goede beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste.

Wat bieden we?

Inwerkperiode en begeleiding
Interessante workshops voor je ontwikkeling als vrijwilliger
Overleg met collega-vrijwilligers
Eenmaal per jaar een feestelijke bijeenkomst en een kerstattentie
Verzekering tijdens de werkzaamheden

Wie zijn wij?

In ‘t Hamersveld wonen 72 bewoners zelfstandig in een appartement, zij hebben in meerdere of mindere mate dagelijks verzorging en verpleging nodig. Wij besteden veel aandacht aan het welbevinden van de bewoners en hebben daarom een gevarieerd en uitgebreid activiteitenprogramma opgezet, op het gebied van ontspanning, ontmoeting, ondersteuning en educatie. Individueel, in kleine groepen of grootschaliger. De inzet van onze vrijwilligers is daarbij onmisbaar. Zij helpen bij de activiteiten, bieden een luisterend oor en kunnen voor bewoners de schakel zijn naar de wereld buiten ’t Hamersveld.

Heb je belangstelling?

Meld je dan aan bij Ilona de Bruijne, Coördinator Welzijn en Vrijwilligerswerk 't Hamersveld.
Tel. 033-4692862/4692823
e-mail: Ilona.deBruijne@beweging3.nl