Verpleging en verzorging

7 dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar

Beweging 3.0 wil de zorg bieden die aansluit op de vraag en de wens van de klant; zorg die meegroeit en beschikbaar is op het moment dat deze zorg nodig is.

Verpleging en verzorging bij u thuis, vanuit kleinschalige wijkteams

Binnen ons werkgebied in regio Eemland zijn er verschillende kleinschalige wijkteams die verpleging en verzorging bij u thuis geven.

Zo wordt u door onze (wijk)verpleegkundige geholpen bij bijvoorbeeld de verzorging van een wond, het toedienen van een injectie en andere medicijnen of sondevoeding. Ook helpt de (wijk)verpleegkundige of verzorgende u bij uw persoonlijke verzorging, bijvoorbeeld bij het wassen, aan-en uitkleden en bij het aan- en uittrekken van elastische kousen.

Thuiszorg van Beweging 3.0 is 24 uur per dag beschikbaar

Overdag regelt het het team van de wijkverpleging de opvolging van (acute) zorgvragen.
Hebt u buiten kantoortijden of 's nachts één of meer keren zorg nodig, dan staat het ambulante team voor u klaar.
Bij een acuut probleem - bijvoorbeeld als u gevallen bent - werken wij samen met de ambulancedienst van de RAVU.

Gespecialiseerde verpleging

Wanneer u of iemand uit uw directe omgeving te maken krijgt met een ziekte of (tijdelijke) aandoening, kan er veel veranderen in het dagelijkse leven. Het kan verschillende vragen oproepen. Bij u maar misschien ook bij uw partner en familie.

Voor een aantal ziektebeelden en aandoeningen kunt u met uw vragen terecht bij het team met speciaal opgeleide verpleegkundigen:

  • Hart- en vaatziekten
  • Incontinentiezorg
  • Stomazorg
  • Oncologie en palliatieve zorg
  • neurologische aandoeningen
  • Reumatische aandoeningen
  • Wondverzorging
  • Zorgtechnologie

Op verzoek komt de gespecialiseerd verpleegkundige bij u thuis. Tijdens het huisbezoek krijgt u adviezen hoe u kunt omgaan met de problemen die u ervaart.

Hebt u als naaste behoefte aan informatie of begeleiding? Ook daar willen we graag bij helpen. We geven allerlei praktische tips en informatie over hulpmiddelen en aanvullende zorg, als u daar vragen over hebt.

 

Aanvullende diensten en services, cursussen en themabijeenkomsten

Beweging 3.0 wil voor u het leven zo aangenaam mogelijk maken. Daarom hebben we naast de reguliere thuiszorg een aantal diensten en services waarvan u gebruik kunt maken. Klik op de dienst in de linkerkolom van deze pagina en u vindt er alle informatie over de dienst of service van uw keuze.
En kijkt u ook eens naar de voordelen en aanbiedingen van het lidmaatschap van Leef3.nu, een activiteit van Beweging 3.0. Bijvoorbeeld de aan-huisdiensten. Klik hiervoor op de oranje button rechts op deze pagina.

Ons telefoonnummer (033) 469 20 20