Privacy- en cookieverklaring

Inleiding

Wij respecteren de privacy van bezoekers van onze website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke gegevens die u ons verschaft vertrouwelijk worden behandeld. Uw gegevens worden door ons verwerkt conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

De AVG geeft o.a. aan dat wij de verantwoordelijkheid hebben u te informeren over wat er met uw persoonsgegevens gebeurt. Dat doen we via deze privacyverklaring waarin we aangeven welke persoonsgegevens we verwerken, waar we die voor gebruiken, wie ze gebruikt, aan wie we de gegevens verstrekken en hoe lang we die bewaren. Ook staat in deze privacyverklaring welke rechten u hebt en hoe u die kunt uitoefenen.

Welke gegevens verwerken we van u?

Contact- of aanmeldformulier

De gegevens van het ‘bel me terug’ formulier worden alleen per e-mail verzonden naar de afdeling waarvoor de gegevens relevant zijn. Zo komt een contactaanvraag onder onze producten alleen aan bij de betreffende afdeling. Dit is een mailbox waar alleen mensen die op dit moment werkzaam zijn in die functie toegang tot hebben. Er is slechts een select aantal medewerkers dat bij alle formulierinzendingen kan voor beheerdoeleinden.

De gegevens worden enkel gebruikt voor opvolging van een contactverzoek.

Naast de gegevens die u zelf invult worden geen andere gegevens opgeslagen.

Cookies

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door een internetpagina op een computer, tablet of mobiele telefoon worden geplaatst. Wij gebruiken cookies om de website beter te laten functioneren en gebruiksvriendelijker te maken. Ook gebruiken wij cookies om inzicht te krijgen in het bezoek van onze website.

U kunt deze cookies uitzetten en verwijderen via uw browser. Om meer over deze functies te weten te komen, kunt u het beste uw browser instructies of de Help functie van uw browser raadplegen.

Functionele cookies

Wij gebruiken op onze website functionele cookies, dit zijn cookies die noodzakelijk zijn om de website goed te laten functioneren. Deze cookies worden dan ook standaard geplaatst en maken geen inbreuk op uw privacy.

Overig

Voor het opzetten en beheer van deze website maken we gebruik van leveranciers. Voor het verwerken van persoonsgegevens door leveranciers hebben wij verwerkersovereenkomsten afgesloten. Hiermee verplichten we deze leveranciers om op een even zorgvuldige manier met persoonsgegevens om te gaan als Beweging 3.0 zelf.

Wij delen géén gegevens verzameld via deze website met anderen zonder dat we uw toestemming hebben verkregen.

Wat zijn uw rechten?

De AVG geeft u als persoon uitgebreide rechten om in te zien welke gegevens Beweging 3.0 van u verwerkt, te verbeteren als ze niet juist zijn of over te laten dragen naar andere personen of organisaties. Daarnaast heeft u het recht te verzoeken uw gegevens te (laten) verwijderen of bezwaar te maken tegen verwerking van gegevens, binnen de wettelijke verplichting die Beweging 3.0 heeft.

Vragen of klachten?

Heeft u vragen over deze privacyverklaring of hoe Beweging 3.0 met uw gegevens om gaat? Neem dan contact op met de Functionaris Gegevensbescherming van Beweging 3.0. Stuur een mail naar FG@Beweging3.nl of een brief naar Beweging 3.0, T.a.v. de Functionaris Gegevensbescherming, Postbus 2633, 3800 GD Amersfoort.

Indien u een klacht heeft, kunt u gebruik maken van de klachtenprocedure van Beweging 3.0. U kunt ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens via www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.

De verwerkersverantwoordelijke is Stichting Zorg 3.0, handelend onder de naam ‘Beweging 3.0’, in deze privacy- en cookieverklaring genoemd Beweging 3.0, Postbus 2633, 3800 GD Amersfoort. Bezoekadres Computerweg 6, 3821 AB te Amersfoort. Tel. 033-4692020.

Beweging 3.0 is gerechtigd de inhoud van deze privacy- en cookieverklaring te wijzigen zonder dat de bezoeker daarvan op de hoogte wordt gesteld. Het doorvoeren van de wijziging op de website is daarvoor afdoende.

Deze privacy- en cookieverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 23 mei 2018.