Nijenstede

In de wijk Randenbroek, vlakbij het winkelcentrum Euterpeplein, ligt woonzorgcentrum Nijenstede. Het woonzorgcentrum is rustig gelegen tegenover Park Randenbroek: een uniek stukje groen midden in Amersfoort.

Het welzijn van de bewoner staat binnen het woonzorgcentrum centraal. Er is een breed scala aan activiteiten en uitstapjes, aangepast aan de behoeften van de bewoners. Nijenstede speelt als wijksteunpunt ook een belangrijke rol voor de senioren in de wijk.

Woonzorgcentrum Nijenstede heeft ruim 100 plaatsen en biedt zorg aan ouderen met somatische problematiek, psychogeriatrische problematiek en volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel. Naast eenpersoonsappartementen zijn er ook appartementen voor echtparen en samenwonenden.

In Nijenstede werken wij met twee woongroepen waar wij kleinschalige verpleeghuiszorg aanbieden.

Van oorsprong is Nijenstede een protestants-christelijk huis, maar het woonzorgcentrum staat nu uitdrukkelijk open voor alle gezindten.

Meer informatie vindt u

Actuele woningaanbod
Bekijk het actuele woningaanbod van (onder andere) Nijenstede.

Bezichtiging aanvragen
Hebt u interesse om in Nijenstede te komen wonen en wilt u vooraf een bezichtiging? Stuurt u dan een e-mail met uw gegevens naar nijenstede@beweging3.nl en wij nemen contact met u op. 

Woonzorgcentrum Nijenstede
Heiligenbergerweg 84
3816 AM  Amersfoort
T: (033) 469 65 00
E: nijenstede@beweging3.nl