De meerwaarde van vrijwilligers, wat kunnen we leren van de palliatieve zorg?

Maandag 31 augustus 2020 -

Online symposium 3 september van 16.00 - 17.30 uur

Beweging 3.0 organiseert ter gelegenheid van het afscheid van Ageeth Ouwehand het online symposium: ‘De meerwaarde van vrijwilligers, wat kunnen we leren van de palliatieve zorg?’.

We bieden een mooi interactief programma met interessante sprekers: dr. Steven Vanderstichelen, onderzoeker aan de VUB en Gent University, en Jet Bussemaker, voorzitter van de Raad voor Volksgezondheid en Samenleving (RVS) en hoogleraar ‘Wetenschap, beleid en maatschappelijke impact, in het bijzonder in de zorg’ aan het LUMC en de Universiteit van Leiden.

Zij vertellen over het thema en geven er hun visie op. Zij bieden genoeg stof voor een interessant debat met onze studiogasten, het online panel en Ageeth Ouwehand. Daarnaast kunnen deelnemers vragen stellen en netwerken via onze chat-roulette.

Wil je ook deelnemen aan dit symposium?

Stuur dan een e-mail naar: onlinesymposium@beweging3.nl Je ontvangt een bevestiging met een link naar het symposiumplatform waar je alle informatie kunt vinden. #symposiumbeweging30 #palliatievezorg #zorg #vrijwilligerswerk